Paza starFullstarFullstarFullstarFullstarFull
Aparare starFullstarFullstarFullstarFullstarFull
Alti caini starFullstarFullstarFullstarFullstarFull
Vreme calda starFullstarFullstarFullstarFullstarFull
Vreme rece starFullstarFullstarFullstarFullstarFull
Intretinere starFullstarFullstarFullstarFullstarFull
Telefon: 0766 716 614 / 0728 533 111 / 0753 354 920
COSMOTE: 0766 716 614
Vodafone: 0728 533 111
Orange: 0753 354 920
Trimite mesaj

Vand Chihuahua Sibiu

Canisa Chihuahua vindem catei la varsta de 8 saptamani, talie foarte mica (Toy) la cel mai bun pret, par scurt, rasa ideala pentru apartamente mici. Se livreaza vaccinati, deparazitati, verificati clinic de catre un medic veterinar, optional pasaport european, microcip de identificare, ghid de intretinere, posibilitate de transport in Sibiu Uşor de dresat - Câinii uşor de dresat au o capacitate mai mare de a forma o asociere între un îndemn (precum cuvântul „şezi”), o acţiune (şederea) şi o consecinţă (obţinerea unei recompense) foarte rapid. Alţi câini au nevoie de mai mult timp, de mai multă răbdare şi de repetiţii în timpul dresajului. Multe rase sunt inteligente, însă dacă abordaţi dresajul cu atitudinea „Ce ai pentru mine?”, caz în care va trebui să utilizaţi recompense şi jocuri pentru a-i învăţa să dorească să vă respecte cerinţele.
 
Inteligenţă - Câinii care au fost crescuţi pentru sarcini care necesită luarea de decizii, inteligenţă şi concentrare, precum mânarea animalelor, trebuie să îşi antreneze creierul, la fel cum câinii care au fost crescuţi să alerge toată ziua trebuie să îşi antreneze corpurile. Dacă nu beneficiază de stimularea mintală de care au nevoie, îşi vor face treaba aşa cum ştiu ei - de obicei cu proiecte pe care nu le veţi aprecia, precum săpături şi lucruri roase. Dresajul pentru ascultare şi jucăriile pentru câini interactivi sunt modalităţi bune pentru a oferi unui câine un antrenament al creierului, aşa cum sunt activităţile şi carierele canine, precum agilitatea şi căutarea şi salvarea.
 
Sibiu Potenţial de folosire a botului - Destul de întâlnită la majoritatea raselor în timpul copilăriei şi la rasele retriever la toate vârstele, folosirea botului înseamnă tendinţa de a apuca cu botul, de a roade lucruri şi de a muşca în joacă (o muşcătură uşoară, aproape nedureroasă, care nu străpunge pielea). Câinii care îşi folosesc botul au o capacitate mai mare de a-şi folosi botul pentru a stăpâni sau pentru a „mâna” membrii familiei în care cresc şi au nevoie de dresaj pentru a învăţa că este bine să roadă jucăriile lor, însă nu şi oamenii. Rasele care îşi folosesc botul au tendinţa de a aprecia jocurile cu trucuri, precum şi o molfăială zdravănă a unei jucării de ros, care a fost umplută cu bunătăţi şi recompense.
 
Atacarea prăzii - Câinii care au fost crescuţi să vâneze, precum cei din rasa Terrier, au o dorinţă înnăscută de a vâna şi uneori de a ucide alte animale. Orice aleargă - pisici, veveriţe, uneori chiar şi maşini - poate acţiona acel instinct. Câinii cărora le place să vâneze trebuie să fie ţinuţi în lesă sau într-o zonă împrejmuită cu gard atunci când se află afară şi veţi avea nevoie de un gard sigur, înalt în curtea dvs din Sibiu Aceste rase nu se recomandă în general pentru casele cu animale mai mici, care se aseamănă cu o pradă, precum pisici, hamsteri sau câini mici. Rasele care au fost utilizate la început pentru vânarea de păsări, pe de altă parte, de obicei nu vor vâna, însă probabil că vă va fi dificil să le captaţi atenţia atunci când în jur zboară păsări.
 
Tendinţa de a lătra sau de a urla - Unele rase plâng mai frecvent decât altele. Atunci când alegeţi o rasă, gândiţi-vă la modul în care vocalizează câinele - prin lătrat sau urlat - şi cât de des. Dacă vă gândiţi la un câine de vânătoare, le veţi vedea urlatul tipic ca un concert muzical sau unul supărător? Dacă vă gândiţi la un câine de pază, un oraş întreg de „străini” suspicioşi îl va pune în alertă permanentă? Va deveni câinele dvs. un sălbatic din cauza vieţii sălbatice locale? Locuiţi într-o casă cu restricţii de zgomot? Aveţi vecini în apropiere?
 
Câinii Chihuahua sunt la fel de uşor de dresat ca orice altă rasă atât timp cât îi scoateţi afară frecvent, conform unui program consecvent. Căţeluşii au nevoie să iasă afară cât mai devreme dimineaţa, după ce se trezesc, după fiecare masă, după somn, după joacă şi imediat înainte de ora de somn. Utilizarea unei lăzi pentru a-i închide atunci când nu puteţi să-i supravegheaţi îi va învăţa că pot să îşi controleze vezica, evitând accidentele în casă. Dacă nu sunt închişi în cuşcă, planificaţi să îi scoateţi afară o dată la două ore şi nu-i închideţi în cuşcă mai mult de două-patru ore odată, exceptând intervalul de peste noapte.
 
Sunteti un potential client din Sibiu si nu stiti daca aceasta rasa este potrivita pentru dumneavoastra? Atunci va invitam sa consultati acest site in care veti gasi anunturi si toate informatiile privitoare la rasa, temperament, preturi catei, grad de naparlire, atasament fata de oameni etc.
 

 


COSMOTE | 0766 716 614
VODAFONE | 0728 533 111
ORANGE | 0753 354 920
Avem catei chihuahua de vanzare cu livrare in Sibiu - talie Toy, foarte mici la maturitate. Daca va doriti un catelus din aceasta minunata rasa ne puteti contacta chiar acum telefonic la numerele afisate.
 
Prietenoşi cu copiii - Blândeţea faţă de copii, care să fie suficient de rezistenţi pentru a face faţă unor câini brutali şi îmbrăţişărilor pe care aceştia le împart şi atitudinea blazată faţă de copiii care fug, care ţipă reprezintă toate caracteristici ale unui câine prietenos cu copiii. Aţi putea fi surprins de cine se află pe acea listă: Boxerii cu privirea fioroasă sunt consideraţi buni cu copiii, aşa cum sunt şi câinii din rasa American Staffordshire Terrier (sau pit bull). Câinii mici, delicaţi şi energici uneori, aşa cum sunt cei din rasa Chihuahua nu sunt câini iubitori de familie.
Fiecare câine e unic. Aprecierile noastre sunt generale şi nu reprezintă o garanţie asupra modului în care o anumită rasă sau un anumit câine ar trebui să se comporte. Câinii din orice rasă pot fi buni cu copiii în funcţie de experienţele lor anterioare, dresajul cu privire la modul în care să se comporte cu copiii şi în funcţie de personalitate. Indiferent de rasă sau de tipul de rasă, toţi câinii au maxilare puternice, dinţi foarte ascuţiţi şi pot muşca în circumstanţe stresante Sibiu Copiii mici şi câinii din orice rasă trebuie să fie supravegheaţi întotdeauna de un adult şi nu trebuie lăsaţi niciodată singuri împreună, pur şi simplu.
Prietenia faţă de alţi câini - Caracterul prietenos faţă de alţi câini şi cel faţă de oameni sunt două lucruri complet diferite. Unii câini pot să atace sau să încerce să domine alţi câini chiar dacă sunt iubitori cu oamenii; alţii ar prefera să se joace mai mult decât să se lupte; iar alţii s-ar întoarce cu spatele şi ar lua-o la fugă. Rasa nu constituie singurul factor; câinii care au trăit împreună cu fraţii lor şi cu mama cel puţin până la 6-8 săptămâni şi care au petrecut mult timp jucându-se cu alţi câini pe durata copilăriei, pot avea capacităţi sociale canine mai bune.
Gradul de năpârlire - Dacă vă veţi împărţi casa cu un câine, va trebui să vă confruntaţi cu mai mult sau mai puţin păr de câine pe haine sau în casă. Totuşi, năpârlirea variază foarte multe printre rase: unii câini năpârlesc tot timpul anului, alţii lasă păr în funcţie de sezon - produc o ninsoare de păr - alţii le fac pe amândouă, iar alţii nu năpârlesc aproape deloc. Dacă sunteţi obsedat de curăţenie, va trebui fie să vă luaţi un câine care năpârleşte puţin, fie să vă reduceţi standardele.
Sibiu Gradul de salivare - Câinii care salivează mult vă pot îmbrăca mâna cu dâre de bale şi pot lăsa urme mari şi umede pe hainele dvs. atunci când vin să vă salute. Dacă aveţi o atitudine indiferentă faţă de bale, e bine; însă dacă sunteţi obsedat de curăţenie, e posibil să vă doriţi un câine care nu are performanţe prea mari în domeniul balelor.
Uşor de îngrijit - Câinii din unele rase sunt uşor de îngrijit, având nevoie de o simplă periere; alţii au nevoie de baie regulată, tundere şi alte îngrijiri doar pentru a rămâne curaţi şi sănătoşi. Trebuie să ţineţi cont de timpul şi răbdarea pe care le aveţi faţă de un câine care are nevoie de multă îngrijire sau de banii pe care trebuie să îi cheltuiţi pentru ca altcineva să facă aceste lucruri.
Starea de sănătate în general - Din cauza practicilor inferioare de îngrijire, unele rase sunt predispuse spre anumite probleme de sănătate genetice, precum displazia de şold. Acest lucru nu înseamnă că fiecare câine din acea rasă va dezvolta acele boli; înseamnă doar că au un risc crescut. Dacă vă cumpăraţi un căţeluş, este o idee bună să descoperiţi care sunt bolile genetice comune rasei de care sunteţi interesat, astfel încât să puteţi întreba crescătorul despre sănătatea fizică a părinţilor şi rudelor căţeluşului pe care vi-l doriţi.
Posibilitate de câştig în greutate - Unele rase au apetit ridicat şi au tendinţa de a câştiga uşor în greutate. La fel ca şi în cazul oamenilor, supraponderabilitatea poate cauza probleme de sănătate la câini Sibiu Dacă alegeţi o rasă care are tendinţa să acumuleze kilograme, trebuie să îi limitaţi recompensele, să vă asiguraţi că beneficiază de exerciţii fizice suficiente şi să îi măsuraţi dozele de hrană zilnice prin mese regulate în defavoarea lăsării hranei la dispoziţia lor în permanenţă.
 
În ciuda dimensiunilor mici ale câinelui Chihuahua, la fel ca toţi câinii, şi acesta are nevoie de exerciţii şi antrenament. Cantitatea de energie pe care un adult Chihuahua o are este surprinzătoare. Va urmări la nesfârşit veveriţe în curte şi va dori să se joace cu dvs. dacă şi dvs. doriţi. Câinii Chihuahua adoră plimbările, hârjoneala supravegheată în jurul curţii şi jocul de aport cu jucăriile. Se vor juca aşa până vor cădea de oboseală, prin urmare este important să vă asiguraţi că nu se vor epuiza singuri, mai ales în zilele foarte călduroase.
 
Chiar dacă le plac activităţile de afară, câinii Chihuahua nu trebuie lăsaţi niciodată să trăiască afară. Nu sunt în siguranţă în ceea ce priveşte răpitorii precum păsările răpitoare, coioţii sau alţi câini mai mari care ar putea să intre în curte. Sunt crescuţi ca animale de companie, iar locul cel mai bun pentru un astfel de animal este lângă dvs. Pe acest site gasiti anunturi cu caini chihuahua din orasul Sibiu Daca va doriti un asemenea catel va rugam sa ne contactati la unul din numerele afisate.
 
 
Dresarea unui Chihuahua poate fi o sarcină plăcută. La ce pret se poate dresa un chihuahua? Pai poate fi la preturi mari sau chiar zero daca o faceti dumneavoastra. Câinii Chihuahua au succes în diferite concursuri canine, precum cel de agilitate şi ascultare, însă grădiniţa pentru căţeluşi şi orele de bază de ascultare sunt importante chiar şi pentru un Chihuahua, care este strict un animal de companie. Câinele dvs. Chihuahua se va întâlni cu foarte mulţi câini şi cu persoane la ore, contribuind la socializare şi va învăţa bunele maniere pe care toţi câinii trebuie să le cunoască.
 

 

Contact
COSMOTE | 0766 716 614
VODAFONE | 0728 533 111
ORANGE | 0753 354 920